Utomhusträning i snö och halka.

Under veckan har det varit härligt promenadväder. Vinter, en och annan solglimt och halkiga vägar.

Jag har under flera år tänkt skaffa mig riktiga piggskor men det har inte blivit av. Har istället halkat runt på mina promenader. I år slog jag till och köpte ett par riktigt fina Icebug skor/kängor och jag måste bara säga. WOW. En dag var det så påtagligt. Medan andra promenerande människor höll sig i diverse träd eller halkade i backar och åkte på rumpan så gick jag fram obehindrat som en pistmaskin 🙂

fullsizeoutput_32c9

Så tips. Om du är ute och går mycket. Investera i ett par bra piggskor 🙂 Om du inte redan gjort det. Dessa är också bra för balansen. Blir lite ojämnt när man går så man använder kroppen lite annorlunda. Bra!

Som vanligt när jag är ute – oftast ett stopp med styrkeövningar. Jag brukar lägga in några övningar för ben, mage och armar. Enkelt på vintern. Har ett ställe jag brukar stanna till på där det finns fina underlag samt en bra sten som jag använder som ”redskap” när jag kör smala armhävningar samt planka eller mountain climbers.

Benböj, smala armhävningar, mountain climbers och planka. Check på den !

fullsizeoutput_32e3

Stenen = mitt redskap.

fullsizeoutput_32c6

Pigg och glad och stark efter en skön PW 🙂

fullsizeoutput_32dc

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: