Hälsocoaching 2019 – Nu kör vi.

Nu mina vänner kör jag igång med min Hälsocoaching. Smygstartar nu i januari för att  sedan köra på mer från mitten av februari. Kommer finnas på Fotiakliniken i Alvik.

Min inriktning är i stort densamma som jag har här på min blogg. Riktar mig alltså främst till kvinnan mitt i livet. Det kommer bli kostrådgivning och individuella träningsupplägg. Hälsa, träning och livskvalitet. Självklart har jag i mitt koncept med tänk om hormoner, måbra-känsla, livstil, stress mm. Allt för att få ihop helheten för att må bäst 🙂

 

Om ni vill boka så finns jag på mail: halsaochtraning45@icloud.com

Ha en fortsatt fin första dag på 2019. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: