HARMONY. Må bra i och efter klimakteriet.

Bok för kvinnan mitt i livet !

Nyligen släpptes min bok som handlar om tiden runt klimakteriet och hur vi kan möta de förändringar som sker. Det är mycket som händer i kroppen för oss kvinnor runt 45 – 55 år och uppåt.

Boken varvar fakta, tips och ger möjlighet till reflektion. Jag talar om livsstil, hormoner och hälsa när vi blir äldre. Alla förändringar handlar inte om klimakteriet utan vi har också det naturliga åldrandet. Jag har i boken vävt in det och jag fokuserar på kvinnan. Det händer mycket i samband med klimakteriet men sen då – när tiden efter tar vid….vad ska vi då tänka på ? Jag pratar om kost, viktförändringar, träning, måbra- känsla, stress och mycket, mycket annat. OCH… jag presenterar också min egna modell HARMONY – som gör att du enklare kan ta till dig allt och göra livsstilsförändringar. (om du vill och behöver).

Boken är lättläst och passar dig som är helt ny i klimakterie världen, men även dig som redan kan lite.

Boken finns att köpa i alla nätbutiker eller om du vill kan du köpa den direkt av mig. Ett signat ex om du vill 🙂  Skicka mig ett meddelande under ”Kontakt” här ovan med namn och adress samt email. Så skickar jag betalningsuppgifter till dig. Jag skickar dig sedan boken omgående så du har den om någon dag eller två.

Här nedanför har du baksidan på boken.

———————————————————————————————————————————-

Välkommen till den lite äldre versionen av dig själv!

”Plötsligt står du där, och förstår inte vad som händer: viktförändringar, nedstämdhet, sömnrubbningar, stelhet, ont i kroppen, sämre träningsresultat ….”

HARMONY – Må bra i och efter klimakteriet ger inspiration till hur du kan möta de förändringar som sker i samband med klimakteriet. Mycket beror på hormoner, men även på annat som hör till denna fas i livet. För att må bra och hitta balans behövs ibland livsstilsförändringar.

Christina Sundequist är personlig tränare, certifierad kostrådgivare och hälsocoach med en fördjupning inom funktionsmedicin. Hon har utarbetat HARMONY – en modell för bättre hälsa. Modellen utgår från ett helhetstänk, där arbetsliv, vila, vardagsmotion, träning, mental inställning, kost och yoga balanserar hormonella och andra förändringar. Med fokus på kvinnan.

I boken varvas fakta om hormoner och hälsa med konkreta tips om: hur du tränar, väljer bra mat, undviker stress, hittar balans i vardagen samt hur du sätter mål och förändrar vanor. Boken avslutas med en samling lättlagade, nyttiga och goda HARMONY – recept.

”Min förhoppning är att du får fler insikter som du kan tillämpa för att möta den lite äldre versionen av dig själv. Vi har förhoppningsvis många fina år framför oss när klimakteriet passerat. MedHARMONY-modellen får du en bra bas som kan hjälpa dig till en bättre hälsa livet ut.”

Version 2

 

2 kommentarer på “HARMONY. Må bra i och efter klimakteriet.

 1. Hej!
  Nina Åsvik
  Björkgatan 11
  82735 Ljusdal
  Vill jätte gärna köpa din bok har själv precis kommit in i klimakteriet och det känns sådär så lite tips skulle sitta bra nu!😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: